Utbildningar Om Mental Tuffhet

Utbildningar Om Mental Tuffhet

WWW.MAZIWAY.SE - Utbildningar & Privat Coachning

Vi Hjälper Dig Till Större Livsfärdigheter Genom Mentala Träningsprogram

Så Attraherar Du Bättre Personer!

Relationer/RelationshipsPosted by Maziyar Khallagi 10 Jul, 2013 19:21

Har du läst våra tidigare artiklar som handlade om hur man kan bli mer attraktiv? Följde du några av tipsen som du fick? Känner du att de personer som är intresserade av dig inte riktigt är din typ? Vill du lära dig hur du kan attrahera andra människor i ditt liv? Vill du att de omkring dig ska få fram dina bästa sidor? I så fall bör du läsa det här inlägget.

Jag var bjuden hos några vänner igår kväll för god middag och trevligt sällskap. Efter den grillade middagen satt vi i altanen och pratade om dejting och relationer. Min vän, Elin berättade då att hon hade följt några av mina tips för att känna sig mer attraktiv. Men ”likt förbaskat kommer det fram killar till mig som inte är min typ alls” som hon uttryckte det. Hon berättade att hennes utmaning inte var att männen inte tyckte om henne utan snarare att de som tog kontakt var inte intressanta i hennes ögon. Hon berättade vidare att hennes stora målsättningar den här sommaren är att äntligen ta körkort och träffa fler intressanta människor. Elin tycker om att resa och möta nya upplevelser så därför har hon körlektioner som högsta prioritet. Hon frågade mig: ”Mazi, vad gör jag för fel? Varför attraherar jag alltid fel killar? Vad kan jag göra för att rätt killar ska ta kontakt med mig?” Om du känner igen Elins utmaning så rekommenderar jag dig att ta del av de fyra tipsen här nedan.

De människor som du attraherar i ditt liv har en hel del att göra med din självkänsla. Hur du respekterar dig själv spelar en stor roll i hur alla andra respekterar dig. Om du ser dig själv som en framstående person, kommer du att agera som en förstklassig person. Det här leder i sin tur att andra kommer att se dig som en framstående person. Även om andra personer försöker att få en uppfattning om dig, så är det en sak som de inte kan förneka och det är din attityd. Om du tror på dig själv så kommer även andra att göra det.

Hur du klär dig spelar en viktig roll i vilka människor du attraherar in i ditt liv. Dina kläder säger trots allt mycket om din personlighet. Du har säkert träffat någon av dina kollegor utanför jobbet någon gång och deras lediga kläder ändrade din uppfattning om dem. Du kan även se hur vissa kändisar ändrar sin garderob för att framstå som mer sofistikerade och bli mer omtyckta. Vilka kläder du har på dig visar din självkänsla och vad du tycker om dig själv. Läs gärna inlägget ”Så gör du större intryck med dina kläder” för fler enkla tips.

Vilka miljöer du tillbringar din tid på, spelar en viktig roll i vilka människor du attraherar till dig. Om du spenderar din tid på biblioteket så kommer du med stor sannolikhet att attrahera personer som gillar att skriva eller läsa. Om du tillbringar din tid på barer och nattklubbar så kommer du antagligen att attrahera personer som tycker om att dricka och festa. Tillbringar du din tid på volontärarbeten så kommer du troligtvis att attrahera personer som tycker om att ge till andra. Så var du spenderar din tid påverkar vilka du kommer att träffa så välj dina platser med stor omsorg.

Sist men inte minst, vilka ämnen du pratar om attraherar vissa typer av människor som vill lyssna på dig. Om du pratar om världspolitik så attraherar du vissa människor medan du avskrämmer andra. Talar du om inspirerande saker så attraherar du upplyftande människor. Om du pratar om konst så attraherar du främst kreativa personer. Så det här betyder att du behöver välja dina samtalsämnen med stort omsorg.

Sammanfattningsvis, för att kunna attrahera bättre personer behöver du höja din självkänsla, förbättra din garderob, spendera mer tid i rätt miljöer och prata om intressanta saker som särskiljer dig från alla andra.

  • Comments(0)//forum.maziway.se/#post180