Utbildningar Om Mental Tuffhet

Utbildningar Om Mental Tuffhet

WWW.MAZIWAY.SE - Utbildningar & Privat Coachning

Vi Hjälper Dig Till Större Livsfärdigheter Genom Mentala Träningsprogram

Så Utvecklar Du Personlig Dragningskraft!

Relationer/RelationshipsPosted by Maziyar Khallagi 17 Jul, 2013 00:47

Har du önskemål om att kunna attrahera fler människor i ditt liv? Vill du bli en person som andra attraheras av omedvetet? Strävar du efter att utveckla en personlig dragningskraft? I så fall rekommenderar jag att du läser det här inlägget. Jag vill börja med att berätta att det är fullständigt möjligt för dig att bli en magnet som människor dras till, vare sig du är intresserad av vänskap, dejting eller andra relationer. De tips som jag tänker dela med mig i det här inlägget är enkla och du har säkert lärt känna många personer utan att tänka på dessa tekniker överhuvudtaget.

Första tipset för att utveckla en personlig dragningskraft är att du behöver ta kontakt med människor. Jag vet att just den delen där du ska gå fram och prata med främmande människor kan vara svårt. Du ska veta att du inte är ensam om att möta den här utmaningen. Vi på Maziway kan hjälpa dig med att övervinna just den här ”rädslan”. Skicka ett mail till oss om du vill bli bättre på att ta kontakt med nya människor. Så första steget för att utveckla en personlig dragningskraft är att ta kontakt med andra. Vare sig det är på din arbetsplats, träning eller din fritid så är kommunikation otroligt viktigt. När du pratar med andra så lär du inte bara känna dem utan kan även bygga en relation med dem. Fortsätter ni att prata om rätt saker så kan er relation bli allt djupare.

För att kunna fördjupa er relation så behöver du visa genuint intresse för din samtalspartner. Vi människor mår bra när vi märker att någon är intresserad av att lära känna oss. Då känner vi oss speciella eftersom vi har då någon som vi kan öppna oss för. Så genom att vara nyfiken på andra personer så dras de till dig också. Kom bara ihåg att din nyfikenhet inte ska gå över till besatthet så behåll rätt balans i dina interaktioner med andra.

Nu när du har visat intresse och ni har börjat lära känna varandra så behöver du uppmuntra din samtalspartner. Vi har alla en del drömmar så genom att du uppmuntrar andra att uppfylla sina drömmar och övervinna sina utmaningar så stärker du ert band emellan. Dina motiverande meningar blir den inspiration som de behöver för att utvecklas ännu mer samtidigt som din uppriktiga uppmuntran blir det stöd som stärker er relation ännu mer.

Nu undrar du kanske hur du kan ta er relation till nästa nivå och stärka din dragningskraft ännu mer. Du kan göra det genom att hitta saker som intresserar er båda. Saker som ni kan prata om tillsammans. Saker som ni kan uppleva tillsammans. Ni behöver träffas oftare och skapa fler goda minnen som stärker bandet mellan er. Visst låter det enkelt?

Sammanfattningsvis, för att skapa en personlig dragningskraft så behöver du ta kontakt med människor, vara intresserad av dem, uppmuntra dem att uppfylla sina drömmar och stärka ert personliga band. Det här ger dig många vänner som stödjer dig att uppfylla dina egna drömmar. Personlig dragningskraft betyder även väldigt mycket om du är intresserad av dejting och relationer eftersom du behöver vara en magnet som andra vill vara nära.

  • Comments(0)//forum.maziway.se/#post182