Utbildningar Om Mental Tuffhet

Utbildningar Om Mental Tuffhet

WWW.MAZIWAY.SE - Utbildningar & Privat Coachning

Vi Hjälper Dig Till Större Livsfärdigheter Genom Mentala Träningsprogram

Så Utvecklar Du En Vinnande Personlighet!

Relationer/RelationshipsPosted by Maziyar Khallagi 31 Jul, 2013 23:36

För några dagar sen var jag bjuden på en fest i samband med EM-finalen i damfotboll. Där träffade jag bland annat en ung man som talade med några kvinnor. Jag kunde se att han var intresserad av en av dessa och att han gjorde vissa saker för att attrahera kvinnan i fråga. Tyvärr var kvinnan inte särskilt intresserad av honom och hennes intresse sjönk ju längre tiden gick. Efter en kort stund satte hela sällskapet sig vid vårt bord och jag kunde märka att hennes bristande intresse berodde främst på hans personlighet. Det verkade som om hans personlighet hade hindrat honom från fler älskande relationer. Det här fick mig att fundera på vilken stor betydelse en vinnande personlighet har. Vare sig du vill bli mer omtyckt och få gå på fler dejter eller om vill ha fler vänner så behöver du en tilltalande personlighet. Din vinnande personlighet hjälper inte bara ditt privatliv utan kan även förbättra dina karriärmöjligheter tack vare alla nya människor som du kommer att träffa. I dagens inlägg tänker jag ge dig fyra tips på hur du kan bli mer omtyckt av andra.

För att skaffa dig en vinnande personlighet måste du börja med att förbättra ditt självförtroende. När andra ser att du tror på dig själv så dras de omedvetet till dig. Alla tycker om den person som tror sig kunna klara av vilka motgångar som helst och inte ger upp. Alla, speciellt arbetsgivarna föredrar personer som är produktiva och autentiska. Så se till att göra olika saker för att förbättra ditt självförtroende. Vi på Maziway hjälper dig med övningar och handlingsplan för att höja ditt självförtroende.

Ett annat sätt för att skaffa dig en tilltalande personlighet är att tala med en postiv ton. Det här hjälper inte bara dig att tänka mer positivt utan säger även en del om din karaktär. Vi människor tycker om personer som är optimistiska och som kan välja sina ord med omsorg. Det här väcker stor uppmärksamhet i din omgivning och håller samtidigt dig ifrån att hamna i ett dåligt sällskap. Detta ger dig ett gott rykte bland andra och många vill vara nära dig.

Det tredje tipset för en vinnande personlighet är att vara tillgänglig och öppen. Vad jag menar är att du inte ska vara en person som andra är rädda att ta kontakt med. Se istället till att vara en person som folk ser fram emot att träffa och prata med. Varje dag. Ha inte en dålig attityd i livet och var inte en person som låter ilskan vara kvar och förpesta ditt liv en längre period. Var ärlig om dina känslor för olika saker och stå för dina misstag. Du har gjort ditt misstag och har lärt dig. Förlåt dig själv och gå vidare. Ljug inte om något bekymrar dig. Visa din glädje när du är nöjd med något. Din ärlighet och tillgänglighet hjälper andra att kunna relatera till den jordnära person som du är.

Det fjärde och sista tipset för en tilldragande personlighet är att uppmuntra andra. Javisst, du läste rätt, se till att uppmuntra andra genom att hitta olika sätt att inspirera dem dagligen. Träffar du någon med ett visst mål eller vissa drömmar, berätta för dem att de kan uppnå dem. Träffar du någon som känner sig nere, se till att lyfta upp denne med dina uppmuntrande ord. Träffar du några som kämpar för att hitta svar på sina frågor så uppmuntra dem så de fortsätter sin jakt.

Sammanfattningsvis, för att skaffa dig en vinnande personlighet behöver du höja ditt självförtroende, prata med en postiv ton, vara tillgänglig och uppmuntra andra. Vi på Maziway hjälper dig att uppfylla dina drömmar så kontakta gärna oss för att uppnå dina mål.

  • Comments(0)//forum.maziway.se/#post184