Utbildningar Om Mental Tuffhet

Utbildningar Om Mental Tuffhet

WWW.MAZIWAY.SE - Utbildningar & Privat Coachning

Vi Hjälper Dig Till Större Livsfärdigheter Genom Mentala Träningsprogram

10 STILBUDORD FÖR ATT ATTRAHERA KVINNOR

RelationerPosted by Maziyar Khallagi 01 Jul, 2011 10:09

Hur mycket spenderar du årligen för att förbättra din stil? Om du är som de flesta killar, inte mycket! De flesta män har ingen aning om hur hårt kvinnor arbetar och hur mycket pengar de spenderar på att se bra ut och kunna attrahera män. Du har kanske inte ens någon aning om hur din egen stil är i vägen för din framgång med snygga tjejer.

Det är just därför jag bestämde mig för att intervjua en riktig modeguru. Hon kommer från en modefamilj och jobbar som "personal shopper". Det betyder att hon hjälper män att klä sig snyggare för nästan 1000 kr/timme. Hon berättar att hon och hennes vänninor är så trötta på killar som klär sig fel eller har fel stil. Så hon bestämde sig för att dela med sig av några tips på hur killar kan bli snyggare, såsom hon uttrycker det själv. det som är roligt med henne är att hon delar dessa tips för att hon och hennes vänninor ska kunna träffa fler snygga killar ute.

1. Ta hand om ditt hår. Det gäller hår på huvudet, polisonger, skägg, getskägg, mustasch, vilket hår som helst. Har du hår på kroppen? Ha det under kontroll.

2. Ha rätt storlek på dina kläder. Det finns en anledning till att kläder finns i olika storlekar. Det är för att du ska köpa dem som faktiskt passar dig. Kvinnor märker när en "M" bär "XL", och de går inte hem med honom.

3. Ha inte fula skor. Dina skor berättar allt som kvinnor behöver veta om dig. Illaluktande sneakers, sandaler med strumpor och Gore-tex kängor saboterar för dig.

4. Dra inte byxorna upp till dina bröstvårtor. Din morfar behöver kanske hålla byxorna så högt. Du, min vän, har en midja. Hitta den och använd den.

5. Klä dig inte i mörkret. Innan du lämnar ditt hem, kolla i en spegel. Om du inte är nöjd med det du ser, byt till något snyggare.

6. Ha inte kläder som var coola för 10-15 år sen. Bara för att din jacka var snygg för 20 år sen, betyder det inte att du ska ta fram den nu också.

7. Duscha inte i after shave. Vi förstår att du älskar din eau de toilette men ta gärna mindre för större framgång.

8. Ha inte på dig glasögon som får dig att se ut som en kemilärare. Även om du är en kemilärare, bör du kolla efter ramar som får dig att se snygg ut i dem. Det säljs en del snygga ramar numera. Fråga butiken.

9. Följ inte trender blint. Ser du att alla på festen har randiga skjortor? Ha på dig något annorlunda som passar dig. Du måste sticka ut, inte smälta in.

10. Sluta med fleecekläder. Du är människa, inte ett får. Om det är kallt, skaffa en riktig rock.

Det var allt. Boka gärna någon av Maziways utbildningar för att höja ditt värde och leva ett framgångsrikt liv.

MAZIWAY + DU = FRAMGÅNG

  • Comments(5)//forum.maziway.se/#post8